14 november 2019
Driestroomhuis Sky4kids
Links
 
 
 
Links Samenwerking
Basic Trust

basic trust bestaat sinds maart 2003 en is een landelijke organisatie van zelfstandig gevestigde hulpverleners die allen specialist zijn op het gebied van basisvertrouwen, hechting en adoptie. De basic trust specialisten zijn orthopedagoog(-generalist) of (GZ-)psycholoog. Jaarlijks melden meer dan 350 gezinnen zich aan bij basic trust.

BNT Consult

BNT-consult is een landelijk opererende psychologen- praktijk die gespecialiseerd is in de diagnostiek en de behandeling van leer-, ontwikkelings- en opvoedingsproblemen.

Calibris

Naast de erkenning van leerbedrijven is Calibris verantwoordelijk voor vaststelling van kwalificaties in zorg, welzijn en sport. In het verlengde daarvan richten we ons op verbetering van de kwaliteit van de beroepspraktijkvorming.

MEE Gelderse Poort

Bij MEE Gelderse Poort werken zo’n 165 medewerkers waarvan het merendeel consulent is. Zij ondersteunen onze cliënten en hun omgeving vanuit de eigen kracht door middel van individuele begeleiding, cursussen in groepsverband of in projecten die in lijn zijn met onze missie: MEE maakt meedoen mogelijk.

Stichting Driestroom

Driestroom gelooft in onbeperkt meedoen. Op je eigen niveau en in je eigen tempo. Onze cliënten doen zoveel mogelijk mee in de maatschappij. Met wonen, met leren en met werken. Onze begeleiding en ondersteuning zijn dan ook gericht op ontwikkeling. We weten dat persoonlijke groei bijdraagt aan alledaags geluk. En dat is waar wij ons elke dag voor inzetten.